adidas FINALE TOP TRAINING

Minge de fotbal (5611034594)

Descriere

adidas FINALE TOP TRAINING

Competiția europeană bine cunoscută a cluburilor de fotbal se întoarce pentru fanii acestui sport. Minge de antrenament adidas FINAL TOP TRAINING este replica mingii realizate pentru meciuri, folosită anul acesta la meciuri de grupă. Nu dispune de cusături, oferind astfel o precizie mai bună. Suprafața texturată oferă un contact mai bun și o traiectorie mai stabilă a zborului. Model original cu certificat FIFA de cea mai înaltă calitate. FINAL TOP TRAINING dispune de design inspirat de fanii fideli din întreaga lume.

  • datorită tehnologiei TSBE, suprafața este fără cusături, ceea ce permite un joc mai bun și mai precis și mai mult de atât o absorbție mai scăzută a apei
  • cameră din butil pentru pierderi minime de aer
  • certificat de calitate FIFA
  • logo-ul Ligii Campionilor UEFA pe suprafață

Specificaţii

Numărul articolului 5611034594
Cod producător DY2551

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

180,99 Lei(19%) 145,99 Lei

SelectDERBYSTAR BRILLANT REPLICA

134,99 Lei(33%) 89,99 Lei

adidasFINALE CAPITANO

164,99 Lei(16%) 136,99 Lei

adidasUNIFORIA LEAGUE

164,99 Lei(16%) 136,99 Lei

adidasUNIFORIA LEAGUE BOX BALL

99,99 Lei(27%) 72,99 Lei

adidasTEAM TRAININGPR

164,99 Lei(18%) 134,99 Lei

adidasTEAM TOPREPLIQUE