adidas ESSENTIALS LINEAR FULL-ZIP HOOD FRENCH TERRY

Hanorac bărbați (BR1041)

Descriere

adidas ESSENTIALS LINEAR FULL-ZIP HOOD FRENCH TERRY

Hanorac de bărbați adidas ESSENTIALS LINEAR FULL-ZIP HOOD FRENCH TERRY, excelent pentru antrenament și timp liber. Este confecționat din material confortabil. Dispune de croială clasică, buzunar tip cangur și de glugă confortabilă. Model original cu aspect modern.

  • buzunar cangur pe partea frontală
  • design modern

Specificaţii

Cod producător BR1041
Material 70% bumbac, 30% poliester reciclabil
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

259,99 Lei 359,99 Lei (27%)

adidasHOOPS 2.0 MID

159,99 Lei 444,99 Lei (64%)

O'NeillLM TAPERED CARGO PANTS

Produse alternative

284,99 Lei 384,99 Lei (25%)

adidasWO FZ CLIMACOOL

149,99 Lei 319,99 Lei (53%)

LottoDEVIN VI SWEAT FZ HD FT

229,99 Lei 304,99 Lei (24%)

HorsefeathersCALVER SWEATSHIRT

166,99 Lei 259,99 Lei (35%)

Russell AthleticZIP THROUGHT HOODY

de la 314,99 Lei 334,99 Lei (5%)

NikeNSW OPTIC HOODIE FZ

189,99 Lei 259,99 Lei (26%)

adidasCOMMERCIAL GENERALIST CREW PES

adidas ESSENTIALS LINEAR FULL-ZIP HOOD FRENCH TERRY

Preţ: 199,99 Lei