adidas ESSENCE

Încălțăminte sport handbal bărbați (2141008813)

Descriere

adidas ESSENCE

Pantofi sport de handbal pentru bărbați adidas ESSENCE, model foarte reușit. Talpa foarte rezistentă, realizată din amestec de cauciuc previne deteriorarea chiar și în timpul uzurii extreme. Stratul superior este realizat din material rezistent la uzură și rupere, care tot odată oferă respirabilitate suficientă. Model original, foarte confortabil, care amortizează foarte bine șocurile.

  • față rezistentă la abraziune/uzură și rupere
  • fixare excelentă a piciorului și în timpul schimbărilor rapide de direcție
  • talpă din material rezistent, care previne alunecarea

Specificaţii

Cod producător BB6342
Față material textil, material sintetic
Tehnologia feței ADITUFF
Tehnologia tălpii ADIWEAR
Tehnologie ADIWEAR®, Non-Marking, adiTUFF™

Tehnologii utilizate

ADIWEAR®

ADIWEAR® este cauciuc extrem de rezistent, care nu lasă urme. Utilizat în talpă, pentru a preveni uzura rapidă.Necesitățile de încălțăminte depind de suprafața de joc. Talpa trebuie să fie extrem de ...

Non-Marking

Denumirea adidas non-marking înseamnă că pantoful nu lasă urme. Tălpile adidas cu această tehnologie sunt realizate din materiale speciale, care nu lasă urme pe pardoseli. Acestea sunt de ...

adiTUFF™

Tehnologia adidas adiTUFF combină durabilitatea pantofului, cu confortul pentru picior în interior. Materialul adidas adiTUFF™ este rezistent la uzură și se folosește la vârful pantofului sau spre ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

SelectSOLERA

59,99 Lei

KensisKP-4

23,99 Lei

UrielAC25

Produse alternative

269,99 Lei 389,99 Lei (30%)

adidasCOUNTERBLAST EXADIC

139,99 Lei 299,99 Lei (53%)

LottoJUMPER 400 II MID

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

AsicsASICS GEL-ROCKET 7

169,99 Lei 249,99 Lei (32%)

PumaTENAZ

69,99 Lei

KensisWOLF