adidas D2M RR AOP 7/8

Colanți damă (CX5291)

Produse alternative

369,99 Lei(50%) 184,99 Lei

Under ArmourARMOUR FLY FAST PRNT SHAPRI

389,99 Lei(35%) 249,99 Lei

KARI TRAAEVA TIGHTS

294,99 Lei(18%) 239,99 Lei

adidasRESPONSE TIGHT

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

adidasRESPONSE TIGHT

Descriere

adidas D2M RR AOP 7/8

Colanți sport de femei adidas D2M RR AOP 7/8, realizați în design stilat. Materialul CLIMALITE, folosit la fabricație, reglează umiditatea pentru ca tu să ai parte de corp uscat și confort constant. Croiala clasică cu talie înaltă permite o fixare excelentă pe corp și oferă o stabilitate sigură. Designul interesant, realizat în nuanțe gri va oferi originalitate aspectului tău sportiv. Completează-ți garderoba cu acești colanți stilați.

  • materialul CLIMALITE elimină spre exterior excesul de transpirație
  • talie înălțatăcroială clasică

Specificaţii

Numărul articolului CX5291
Cod producător CX5291
Material 70% poliester reciclabil, 19% poliester, 11% elastan
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.