adidas COMMERCIAL GENERALIST TAPERED PANT PES

Pantaloni de trening bărbați (1242030896)

Descriere

adidas COMMERCIAL GENERALIST TAPERED PANT PES

Pantaloni de trening cu greutate redusă adidas COMMERCIAL GENERALIST TAPERED PANT PES, concepuți pentru bărbații moderni. Sunt confortabili la purtare și dispun de aspect modern și futurist. Datorită designului stilat vei fi în centrul atenției oriunde și oricând. Stilul general este subliniat de logo-ul adidas de pe partea stângă.
  • material confortabil
  • croială lejeră
  • design elegant

Specificaţii

Cod producător BQ9584
Material 100% poliester
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

259,99 Lei 344,99 Lei (24%)

adidasHOOPS 2.0 MID

33,99 Lei 34,99 Lei (2%)

adidasPERFORMANCE NO-SHOW THIN 3PP

de la 159,99 Lei 249,99 Lei (36%)

adidasCOMM M FZ FL

de la 47,99 Lei 94,99 Lei (49%)

O'NeillLM FRAME TANKTOP

Produse alternative

214,99 Lei 319,99 Lei (32%)

O'NeillHM 2-FACE HYBRID JOGGER PANTS

144,99 Lei 269,99 Lei (46%)

Russell AthleticCORE PLUS

179,99 Lei 284,99 Lei (36%)

O'NeillLM DANCING LOGO JOGGER PANTS

249,99 Lei 269,99 Lei (7%)

adidasTEAM ISSUE FLEECE PANT

adidas COMMERCIAL GENERALIST TAPERED PANT PES

Preţ: 169,99 Lei