adidas BASIC JACKET

Jachetă de bărbați (M31854)

Produse alternative

1 499,00 Lei(20%) 1 199,00 Lei

The North FaceZANECK JACKET M

1 499,00 Lei(20%) 1 199,00 Lei

SpyderM TIMELESS

1 149,00 Lei(20%) 909,99 Lei

BlizzardSKI JACKET CIVETTA

1 499,00 Lei(47%) 779,99 Lei

Helly HansenSWIFT 4.0 JACKET

1 049,00 Lei(31%) de la 714,99 Lei

ColumbiaWHITE HORIZON HYBRID JACKET

Descriere

adidas BASIC JACKET

Geacă de bărbați adidas BASIC JACKET cu izolație din puf și croială simplă, este un partener excelent pentru zilele răcoroase. Geaca originală, îngustă, este concepută astfel, încât să nu lase frigul să pătrundă și vă menține la cald înainte și după antrenament. Închiderea cu fermoar și gluga sunt un lucru cert. Datorită ventilației CLIMACOOL geaca vă menține uscat și confortabil și atunci când vremea se răcește.
  • tehnologia CLIMACOOL vă răcorește și vă menține într-un mediu uscatînchidere cu fermoar, inclusiv gluga
  • tiv elastic la mâneci
  • în glugă ș la mâneci este căptușeală prin care puful nu pătrunde, tiv cu șnur de fixare
  • croială îngustă

Specificaţii

Numărul articolului M31854
Cod producător M31854
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

WillardGARO

289,99 Lei(44%) de la 159,99 Lei

adidasFREELIFT HOODIE ENTRY

99,99 Lei(63%) 36,99 Lei

adidasBOULDER BEANIE

94,99 Lei(81%) 17,99 Lei

adidasPERFORMANCE GLOVES