adidas BARRICADE COURT W

Încălțăminte de tenis damă (2113008992)

Descriere

adidas BARRICADE COURT W

Pantofi sport de femei adidas BARRICADE COURT W, concepuți pentru tenis. Talpa intermediară specială CLOUDFOAM™ oferă confort și o amortizare excelentă în timpul jocului agresiv. Sistemul TORSION® asigură stabilitatea și sprijinul în partea centrală a piciorului. Tehnologia ADIWEAR™ 6 oferă rezistență maximă la uzură și împreună cu materialul ADITUFF tot odată și rezistență crescută împotriva uzurii în zona vârfului.

  • materiale durabile și rezistente pentru durată lungă de viață a încălțămintei
  • sprijinul stabilității pentru performanțe maxime
  • spumă CLOUDFOAM™ pentru pași moi și siguri

Specificaţii

Cod producător DB1745
Față material textil, sintetic, adi TUFF
Talpă ADIWEAR®
Talpă intermediară CLOUDFOAM
Tehnologie TORSION® SYSTEM, ADIWEAR®, adiTUFF™, CLOUDFOAM

Tehnologii utilizate

TORSION® SYSTEM

TORSION® SYSTEM, această tehnologie adidas permite o rulare naturală a piciorului, în timp ce protejează împotriva pozițiilor nenaturale.adidas TORSION® SYSTEM vă menține piciorul stabil și ...

ADIWEAR®

ADIWEAR® este cauciuc extrem de rezistent, care nu lasă urme. Utilizat în talpă, pentru a preveni uzura rapidă.Necesitățile de încălțăminte depind de suprafața de joc. Talpa trebuie să fie extrem de ...

adiTUFF™

Tehnologia adidas adiTUFF combină durabilitatea pantofului, cu confortul pentru picior în interior. Materialul adidas adiTUFF™ este rezistent la uzură și se folosește la vârful pantofului sau spre ...

CLOUDFOAM

CLOUDFOAM este o spumă foarte moale, aplicată în talpa intermediară, care asigură confort maxim în timpul alergării sau mersului pe jos. Dispune de proprietăți foarte bune de amortizare, care sunt ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

15,99 Lei 26,99 Lei (40%)

LottoSPORT SOCK 3 PERECHI

119,99 Lei 164,99 Lei (27%)

adidasRS SS TEE W

69,99 Lei 124,99 Lei (44%)

MizunoCORE SQUARE 5.5 W

119,99 Lei 199,99 Lei (40%)

LottoNIXIA IV SKIRT W

23,99 Lei

UrielAC25

Produse alternative

139,99 Lei 279,99 Lei (50%)

LottoT-TOUR X 600 W

199,99 Lei 384,99 Lei (48%)

LottoVIPER ULTRA IV CLY W

284,99 Lei 409,99 Lei (30%)

AsicsGEL-GAME 6 CLAY

284,99 Lei 429,99 Lei (33%)

adidasBARRICADE CLUB W

199,99 Lei 399,99 Lei (50%)

LottoVIPER ULTRA II ALR W

199,99 Lei 359,99 Lei (44%)

LottoULTRASPEHERE II ALR W