adidas 3S PER NO-SHOW HALF CUSHIONED 3PP

Șosete (1431209989)

Mărime: 43-46
43-46

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

35,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 38,99 Lei   Economisiți: 3,00 Lei  (7 %)

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

adidas 3S PER NO-SHOW HALF CUSHIONED 3PP

Șosete universale adidas 3S PER NO-SHOW HALF CUSHIONED 3PP, într-un set avantajos de trei perechi, cu design modern și croială scurtă, care arată foarte bine cu încălțămintea joasă. Material moale și rezistent, care împreună cu zonele amortizante din partea de jos, oferă confort maxim picioarelor d-voastră. Design simplu, dungi caracteristice și logo adidas în partea din față. Setul conține șosete de culoare albă, gri și neagră.
  • material moale și rezistent
  • zone amortizante în partea de jos
  • setul conține 3 perechi

Specificaţii

Cod producător AA2281
Material 64% bumbac, 33% poliester, 2% elastan, 1% poliamidă
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

3

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Alin Serban
19:42 30. 11. 2017
Evaluare:

Foarte comozi! Recomand!

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

269,99 Lei 314,99 Lei (14%)

adidasHOOPS 2.0 MID

26,99 Lei 54,99 Lei (50%)

HeadSARAH

99,99 Lei 169,99 Lei (41%)

adidasESSENTIALS 3S FRENCH TERRY SHORT

36,99 Lei

ReaperPRIDE

17,99 Lei

WillardRONIT

adidas 3S PER NO-SHOW HALF CUSHIONED 3PP

Preţ: 35,99 Lei