47 NHL SAN JOSE SHARKS CLEAN UP

Șapcă (1413200792)

Descriere

47 NHL SAN JOSE SHARKS CLEAN UP

Șapcă stilată 47 NHL SAN JOSE SHARKS CLEAN UP cu design clasic, construcție lejeră din șase panouri și cozoroc curbat. O poți ajusta după necesitate cu ajutorul benzii din material textil, dotată cu cataramă. Este decorată cu logo-uri originale pe partea frontală și laterală.
  • produsă din material prespălat
  • manoperă de calitate
  • element brodat cu logo-ul echipei
  • produs oficial licențiat

Specificaţii

Cod producător H-RGW22GWS-BK
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

39,99 Lei 89,99 Lei (55%)

LottoSENSE TANK CO W

de la 139,99 Lei 279,99 Lei (50%)

O'NeillLM ROADTRIP SHORTS

178,99 Lei 339,99 Lei (47%)

O'NeillMAYHEM MEN

47 NHL SAN JOSE SHARKS CLEAN UP

Preţ: 84,99 Lei