47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CLUB TEE

Tricou de bărbați (1112393048)

Descriere

47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CLUB TEE

Tricou de bărbați 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CLUB TEE care va fi apreciat mai ales de fanii acestei echipe, asta pentru că este decorat pe partea frontală cu imprimeu cu logo-ul clubului, dispune de mâneci scurte și are decolteu rotund. Este confecționat din fibre foarte fine, care oferă confort sporit la purtare datorită greutății reduse și elasticității de care dispun.
  • manoperă de calitate
  • material confortabil
  • imprimeu premium cu logo-ul echipei
  • produs oficial licențiat

Specificaţii

Cod producător 345731
Material 70% bumbac, 30% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 144,99 Lei 329,99 Lei (56%)

O'NeillLM COMPLEX II CARGO SHORTS

124,99 Lei 179,99 Lei (30%)

WillardJOEL

169,99 Lei 249,99 Lei (32%)

PumaSMASH BUCK

49,99 Lei 84,99 Lei (41%)

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET

47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CLUB TEE

Preţ: 109,99 Lei