Ziener LINARD GTX JUNIOR

Mănuși copii (1423021889)

În stoc - Informații despre livrare

169,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
204,99 Lei   Economisiți: 35,00 Lei (17 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Ziener LINARD GTX JUNIOR

Mănușile practice de schi Ziener LINARD GTX JUNIOR cu inserții GORE-TEX sunt rezistente la apă, la vânt și au o excelentă respirabilitate. Materialele solide folosite rezistă la utilizarea de către copii, iar căptușeala călduroasă păstrează mâinile micuților calde.
  • manoperă de calitate
  • croială comodă
  • GORE-TEX®

Specificaţii

Numărul articolului 1423021889
Cod producător 801908-12
Față 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester
Izolație termică 100 % poliester
Tehnologie GORE-TEX®

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

ReuschBOLT GTX JUNIOR

79,99 Lei(31%) 54,99 Lei

HeadJUAN

35,99 Lei

LewroPUTU

44,99 Lei

LewroNALANI