Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Wish

Wish MASTER PRO 50000

Rachetă badminton Cod: 6311026061
Vândut
Descriere
Rachetă de badminton WISH MASTER PRO 50000 - cel mai bun model WISH al sezonului 2018/2019. Datorită folosirii tehnologiilor moderne, ...
Descriere

Wish MASTER PRO 50000

Rachetă de badminton WISH MASTER PRO 50000 - cel mai bun model WISH al sezonului 2018/2019. Datorită folosirii tehnologiilor moderne, racheta are proprietăți de joc excelente, care vor fi apreciate și de jucătorii profesioniști/de competiție.
Este destinată jucătorilor avansați și profesioniști, care caută o armă ideală pentru jocul universal - jucat pe întregul teren. Datorită shaftului de duritate medie (3/5) și echilibrării spre mijloc (3/5) oferă lovituri tehnice excelente și o precizie excepțională în atac. Racordajul WBS 900 oferă o rezistență excelentă, forță maximă și repulsie. Produs sportiv, destinat jucătorilor mai ofensivi, cu putere în mână mai mare. Este furnizat în mărimea gripului G3, cu grip de calitate PU și husă.
WISH este un brand sportiv tradițional, care se specializează pe accesorii de badminton încă din anul 1986. Datorită muncii constante la dezvoltarea noilor tehnologii, toate produsele ale acestui brand au caracteristici de joc excelente. De aceea modelele Wish sunt alese nu numai de jucătorii profesioniști de competiții dar și de jucători avansați și începători.

  • model WISH de TOP
  • proprietăți de joc excelente
  • Woven fiber - material mai avansat, care este foarte folosit în industria aviatică. Îmbunătățește excelent rezistența și rigiditatea de torsiune a rachetei, ceea ce îmbunătățește proprietățile de joc ale rachetei.
  • woven fibre crește rezistența cadrului rachetei cu 20% și reduce greutatea totală a rachetei cu 10%
  • Nano technology - combinația formată din material Nano și rășină sporește rezistența și flexibilitatea cadrului și îmbunătățește foarte mult proprietățile de joc ale rachetei
  • Aerodynamic - prin folosirea principiilor aerodinamice, formele octogonale și hexagonale ale cadrului au rezistență la aer mult mai redusă decât formele standard ale cadrelor, făcând astfel manipularea rachetelor mult mai ușoară și mai rapidă!
  • Hot Melt Technology - proces termoplastic avansat la 250 grade Fahrenheit. În aceste condiții extreme, fibrele de carbon din cadrul rachetei sunt modelate exact și absolut precis, ceea ce crește durabilitatea și rezistența cadrului cu mai mult de 30%
  • tensiune recomandată a racordajului: Main: 12,5-13,5 kg / Cross: 13,5-14,5 kg

Specificaţii

Material
40T Hot Melt Graphite + Woven
Echilibrare
spre mijloc 3/5
Racordaj
Da, WISH WBS 900 white (0,70 mm), conceput în Japonia
Rigiditatea cadrului
rigiditate medie 3/5
Forma capului
isometrică
Lungime
67.5 cm
Cod produs
6311026061
Codul furnizorului
1306
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Cum alegi grosimea mânerului (gripul)
Cum alegi grosimea mânerului (gripul)
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Wish