Windson SET ŠIPEK S MĚKKÝMI HROTY

Set Săgeți (6621047502)

Descriere

Windson SET ŠIPEK S MĚKKÝMI HROTY

Set de săgeți SHARK - un accesoriu nou, produs de compania Windson. Noul design, materialele de calitate și originalitatea te vor evidenția printre alți jucători la competiții. Fii în centrul atenției și atunci când joci săgeți.

  • pentru jucători de nivel avansat și profesionist
  • sunt formate de 4 părți: vârf moale, corp de aluminiu, aripioare și tijă de plastic
  • conținutul ambalajului: 3x corp de plută, 3 tije de plastic, 6 vârfuri moi, 3 aripioare și o husă de transport

Specificaţii

Cod producător WD-SHARK-SET
Greutatea 16 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Windson SET ŠIPEK S MĚKKÝMI HROTY

Preţ: 73,99 Lei