Windson SET SĂGEȚI

Set de săgeți (6622001914)

Descriere

Windson SET SĂGEȚI

Set de săgeți MAGMA marca Windson, caredezlănțuie neliniștea la fiecare turneu. Acest set nu numai că se bucură de o fiabilitate ridicată și tijă tungsten pentru ca nimic să nu te împiedice în a concura cu orice profesionist, dar am depus efortul de a proiecta și un aspect nou, proaspăt pentru aripioare și ambalaj.

  • setul de săgeți este livrat în toc practic
  • pentru jucători avansați și profesioniști
  • săgețile au 4 părți: vârf moale, tijă tungsten, aripioare și toc de plastic
  • conținutul ambalajului: 3x tijă tungsten, 3 tocuri plastic, 6 vârfuri moi, 3 aripioare și un toc

Specificaţii

Cod producător WD-MAGMA-SET
Greutatea 16 g
Material tungsten (90%)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente