Windson AP400

Darts electronic (6612001611)

Mărime: NS
NS

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

324,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Windson AP400

Avem varianta ideală pentru tine, prieteni și întreaga familie. Darts electronic marca Windson AP400 oferă multe ore de distracțiepentru până la 8 persoane. Ecran LCD clar menține atmosfera plăcută a jocului și multitudinea de jocuri va avea grijă să nu te plictisești.

Plănuiești un concediu? Ia darts-ul cu  tine! Datorită împachetării sale și a greutății mici îl poți lua cu tine în concediu, la casa de vacanță, în grădină sau oriunde vei merge.

Dartsp-ul electronic AP400 aduce un număr mare de jocuri! În lista lungă vei găsi 27 + 202 variații. În plus, toate jocurile sunt explicate cu ajutorul manualului. Și ce anume vei găsi în listă? În afara jocurilor nemuritoare precum CountDown, CountUp și Cricket te poți bucura de Killer, Bingo, Golf și multe altele.

  • 12 săgeți
  • 12 vărfuri moi de rezervă
  • AC/DC adaptor
  • 2x LCD display pentru 8 jucători

Specificaţii

Cod producător WD-AP400

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative