Willard ROHI

Tricou de femei (1113265373)

Descriere

Willard ROHI

Tricou de femei Willard ROHI cu mâneci scurte, decorat frumos cu imprimeu pe umăr, care oferă sti. Datorită materialului foarte confortabil, folosit la fabricație, vei beneficia de confort maxim la purtare.

  • decolteu rotund
  • mâneci scurte
  • imprimeu pe partea din față
  • material care își menține forma un timp îndelungat

Specificaţii

Numărul articolului 1113265373
Cod producător TFS941-A
Material 100% bumbac

Evaluare

4

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
0
1
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Grigore Nagy
20:01 26. 6. 2019
Evaluare:

Am cumparat varianta neagra. Tricoul corespune marimii pe care o port de obicei, materialul este placut la atingere, lejer. Singura neplacere este ca raman pe piele scame negre dupa purtare. Sper ca dupa cateva spalari sa nu se mai intample acest lucru.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

54,99 Lei(36%) de la 34,99 Lei

WillardMAIDA

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

WillardZELIA

34,99 Lei(14%) 29,99 Lei

WillardVIDA

34,99 Lei(14%) 29,99 Lei

WillardORCHID

34,99 Lei(14%) 29,99 Lei

WillardORCHID

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

WillardIREN