Willard PETRA

Rochie de damă (1233011343)

Descriere

Willard PETRA

Rochie de femei Willard PETRA, confecționată din material confortabil, ușor elastic. Dispune de decolteu rotund și de șnururi pe partea laterală care permit ajustarea lungimii. Model original care se adaptează excelent formei corpului și evidențiază silueta feminină.

  • material confortabil, ușor elastic
  • decolteu rotund
  • lungimea se poate ajusta datorită șnurului integrat
  • material care își menține forma un timp îndelungat

Specificaţii

Numărul articolului 1233011343
Cod producător DFS843-9A
Material 95% bumbac, 5% Spandex
Greutate 150 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

54,99 Lei(18%) de la 44,99 Lei

WillardTALIANA

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

Russell AthleticDRESS PRINT

179,99 Lei(30%) 124,99 Lei

LoapNIVA

69,99 Lei

WillardASMA

64,99 Lei

WillardKOKA