Willard ELIJAH

Șort bărbați (1212145936)

Descriere

Willard ELIJAH

Pantaloni scurți de bărbați Willard ELIJAH, confecționați din material care se usucă rapid, pe care îl vei aprecia mai ales în zilele fierbinți de vară. Dispun de talie elastică, prevăzută cu șnur integrat pentru o fixare excelentă pe corp, în funcție de necesitate.

  • două buzunare frontale
  • căptușeală din material tip plasă
  • croială confortabilă și lejeră
  • material cu uscare rapidă

Specificaţii

Numărul articolului 1212145936
Cod producător PMS943-A
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

HeadFRANCO

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

WillardHERK

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

WillardHENRY

164,99 Lei(66%) 54,99 Lei

LottoSMART BERMUDA MEL JS

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

LoapVESTUP