Willard DIVA

Geacă de damă (1163044176)

Descriere

Willard DIVA

Geacă sport de femei Willard DIVA dotată cu căptușeală călduroasă, adecvată pentru orice activitate zilnică. Fermoarul frontal lung dispune de protecție împotriva vântului și terminație în partea de sus care previne iritarea bărbiei. Cu siguranță vei aprecia și buzunarele practice, adecvate pentru stocarea diferitelor obiecte de mici dimensiuni.

  • căptușeală călduroasă
  • fermoarul principal dispune de protecție împotriva vântului și protecție la bărbile împotriva iritării
  • fermoar cu sistem de blocare
  • glugă cu margine ajustabilă
  • terminațiile mânecilor sunt cu elastic
  • parte de jos dispune de tiv elastic

Specificaţii

Cod producător JFPR844-9B
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester
Glugă fixă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

399,99 Lei(55%) 179,99 Lei

LottoLAN

404,99 Lei(45%) 219,99 Lei

ALPINE PROOLIVIA

214,99 Lei(39%) 129,99 Lei

WillardZITA