MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Volcom TARO GORE-TEX MITT

Mănuși damă (1425004370)

Descriere

Volcom TARO GORE-TEX MITT

Mănușile de iarnă pentru femei Volcom TARO GORE-TEX MITT menține caldura în orice situație. Au o izolare termică excelentă Thinsulate și o căptușeală GORE-TEX® rezistentă la apă. Curea simplă la încheietură este folosită pentru scoaterea și punerea rapidă a mănușilor. Datorită buzunarului cu fermoar, poți controla temperatura mănușii pentru a preveni transpirația mâinilor.

  • degetele au o formă ergonomică
  • buzunar ascuns pentru aerisire
  • manșete velcro la încheietură
  • piele întoarsă la degetul mare pentru ștergerea ochelarilor

Specificaţii

Numărul articolului 1425004370
Cod producător K6852001-FDR
Material 60 % poliester, 40 % poliuretan
Tehnologie GORE-TEX®

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

444,99 Lei(24%) 334,99 Lei

LevelBLISS EMERALD GORE

539,99 Lei(25%) 399,99 Lei

LevelBUTTERFLY W

539,99 Lei(25%) 399,99 Lei

LevelBUTTERFLY W MITT

639,99 Lei(20%) 509,99 Lei

ReuschPROFI SL