Vans WM CLASSIC CANOODLE

Șosete damă (1431210304)

Descriere

Vans WM CLASSIC CANOODLE

Șosete pentru femei foarte confortabile Vans WM CLASSIC CANOODLE sunt confecționate dintr-un material moale, flexibil pentru un confort maxim. Sunt ideale pentru folosire în teniși slip-on și îți vor oferi sprijinul necesar și în condiții cu vreme foarte caldă. Nu mai aștepta, testează calitatea oferită de brandul Vans!
  • profil foarte redus
  • material rezistent și subțire
  • logo Vans
  • 3 perechi în set

Specificaţii

Numărul articolului 1431210304
Cod producător VN0A48HDY281
Material 74% bumbac, 24% nailon, 2% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

299,99 Lei(20%) 239,99 Lei

VansWM WARD

119,99 Lei(20%) 94,99 Lei

VansWM FLYING V MUSCLE SCOOP

294,99 Lei(49%) 149,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS 5 PKT SHORTS

84,99 Lei(23%) 64,99 Lei

VansMN DUNVILLE SHADES

25,99 Lei

WillardSHAN

Produse alternative