Vans WINDOW PANE

Ochelari de soare damă (9511140974)

Descriere

Vans WINDOW PANE

Ochelari trendy de soare Vans WINDOW PANE. destinați tuturor femeilor stilate. Sunt produși din materiale de calitate pentru a oferi protecție excelentă de razele solare tari și pentru a completa excelent outfitul tău. Vor completa excelent fiecare outfit, mai ales datorită brațelor contrastante. Fii originală, fii Vans!
  • brațe cu design distinctiv
  • logo mic pe braț
  • material confortabil de calitate
  • protecție împotriva razelor solare UV

Specificaţii

Cod producător VA3ILQP52
Lentile 100% policarbonat
UV filtru UV400/CE

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

15,99 Lei

BergunRAY

25,99 Lei

WillardVICK

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

VansWINDOW PANE

224,99 Lei 299,99 Lei (25%)

VansWM CERUS LITE

Produse alternative