Vans TRES PALMAS

Cămașă de bărbați (VA3711PFP)

Produse alternative

183,99 Lei 269,99 Lei (31%)

NorthfinderCALLAN

139,99 Lei 284,99 Lei (50%)

O'NeillLM JACKS CHAMBRAY SHIRT

Descriere

Vans TRES PALMAS

Dacă cauți o camașă stilată, care să-ți ofere suficient stil, inclusiv în vremea fierbinte de vară, tocmai o ai în fața ta. Cămașa Vans TRES PALMAS cu mâneci scurte și croială confortabilă este perfectă pentru tine. Bumbacul pur confortabil, din care este confecționată este completat de imprimeu fin integral. Astfel te vei simți foarte confortabil și stilat. Model perfect din noua colecție Vans, care nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat exigent și stilat!

  • croială confortabilă
  • mâneci scurte
  • imprimeu original pe toată suprafața
  • buzunar stilat la piept
  • închidere cu nasturi pe toată lungimea
  • material: bumbac pur, foarte confortabil

Specificaţii

Cod producător VA3711PFP
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.