Vans RUTLAND II

Hanorac de bărbați (VA314PPF3)

Produse alternative

149,99 Lei 319,99 Lei (53%)

LottoDEVIN VI SWEAT FZ HD FT

129,99 Lei 319,99 Lei (59%)

LottoBRYAN VI SWEAT FZ HD

284,99 Lei 384,99 Lei (25%)

adidasWO FZ CLIMACOOL

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

VansVANS CLASSIC ZIP

Descriere

Vans RUTLAND II

Cauți un hanorac modern care te va încălzi excelenț și îți va oferi stil? Nu mai căuta. Hanoracul de bărbați Vans RUTLAND II cu mâneci raglan este perfect pentru tine. Este confecționat din material moale și confortabil și dotat cu manșete elastice la mâneci și în partea de jos. Mai mult, oferă confort termic pe tot parcursul zilei. Designul modern cu logo-ul mic Vans, imprimat pe partea stângă a pieptului vor completa excelent fiecare outfit. Model perfect din noua colecție Vans, care nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat exigent!

  • croială confortabilă
  • tiv moale în zona gâtului
  • logo mic Vans pe piept, în partea stângă
  • manșetele și tivul de jos sunt elastice
  • mâneci raglan pentru libertate de mișcare
  • design modern
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător VA314PPF3
Material 60% bumbac, 40% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei 124,99 Lei (28%)

VansMN VANS OTW

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

VansAUTHENTIC