Vans MUSCLE

Maieu de damă (VA3D58BLK)

Produse alternative

69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

O'NeillLW RE-ISSUE AOP TANKTOP

109,99 Lei 139,99 Lei (21%)

NikeESSNTL TANK HBR W

Descriere

Vans MUSCLE

Maieu de femei Vans MUSCLE cu croială confortabilă și bretele mai late. Cu siguranță vei aprecia logo-ul distinctiv imprimat pe piept care îți va oferi stil și materialul confortabil care te va surprinde foarte plăcut încă de la prima atingere. Vei arăta excelent. Îl poți asorta foarte ușor cu șort sau fustă. Nu mai sta pe gânduri, comandă acum acest produs nou de la Vans!

  • croială confortabilă
  • tiv moale în zona gâtului
  • bretele mai largi
  • logo Vans imprimat pe piept
  • material confortabil
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător VA3D58BLK
Material 59% poliester, 35% bumbac, 6% viscoză

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 124,99 Lei 269,99 Lei (53%)

O'NeillLW ESSENTIALS 5 PKT SHORTS

109,99 Lei 179,99 Lei (38%)

HeadDAKOTA

214,99 Lei 284,99 Lei (24%)

VansW CAMDEN STRIPE