Vans MN VANS OTW

Tricou de bărbați (1112393031)

Descriere

Vans MN VANS OTW

Tricou de bărbați Vans MN VANS OTW cu aspect simplu dar tot odată foarte atractiv și croială confortabilă. Este decorat cu logo-ul producătorului și confecționat din material plăcut la atingere. Îl poți asorta cu blugi sau pantaloni chinos în lunile verii, iarna îl poți purta sub hanorac. Perfect pentru job sau seara în club. Model origianl, pe care trebuie să îl ai.

  • material confortabil
  • croială confortabilă
  • logo mare pe piept

Specificaţii

Cod producător V00JAYP0N
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

69,99 Lei(51%) de la 33,99 Lei

LottoL73 III TEE LOTTO

69,99 Lei(42%) 39,99 Lei

LottoL73 III TEE LOTTO TRACE

94,99 Lei(57%) de la 39,99 Lei

O'NeillLM O'NEILL T-SHIRT

144,99 Lei(51%) 69,99 Lei

O'NeillLM SONIC T-SHIRT