Vans MN SNAG PLUS BACKPACK

Rucsac de bărbați (3311215726)

Descriere

Vans MN SNAG PLUS BACKPACK

Ieși pe stradă cu acest rucsac spațios pentru bărbați Vans MN SNAG PLUS BACKPACK cu design stilat, care va completa excelent fiecare outfit. Această piesă cool are două buzunare principale cu fermoare duble, în care poți transporta un laptop și o mulțime de alte lucruri necesare. Datorită designului său original, va completa excelent fiecare ținută. Fi stilat cu brandul Vans!
  • compartiment principal spațios
  • compartiment special pentru laptop
  • buzunar mic frontal cu fermoar
  • organizator în interior
  • buzunare laterale
  • buclă pentru atârnare
  • bretele de umăr ușor capitonate

Specificaţii

Cod producător VN0A3HM3TT11
Material 100% poliester
Lățime 30 cm
Înălțime 48 cm
Adâncime 20 cm
Volum 26 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Vans MN SNAG PLUS BACKPACK

Preţ: 289,99 Lei