Vans MN FIELDBROOK MTE

Geacă iarnă bărbați (1166044956)

Descriere

Vans MN FIELDBROOK MTE

Geacă trendy de bărbați Vans MN FIELDBROCK MTE, confecționată din material rezistent, cu design negru, glugă ajustabilă și buzunare practice în care poți stoca toate lucrurile mici de care ai nevoie. Pentru o protecție mai bună împotriva frigului acest model este prevăzut cu fermoar acoperit cu protecție și cu manșete și marginea de jos elastice. Este ideală pentru purtare în oraș în zilele reci de iarnă. Fii in, fii Vans!
  • croială confortabilă
  • glugă ajustabilă
  • manșetele și partea de jos sunt elastice
  • două buzunare laterale
  • un buzunar mic cu fermoar la piept, pe partea stângă
  • buzunar interior
  • protecție cu capse peste fermoar
  • material de calitate
  • utilizare universală

Specificaţii

Numărul articolului 1166044956
Cod producător VA3HP8BKA
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

WillardGARO

214,99 Lei(25%) de la 159,99 Lei

LoapGILBERT

35,99 Lei

WillardKIERO

Produse alternative