Vans MN CLASSIC ATHLET

Tricou bărbați (V00GGGATJ)

Produse alternative

99,99 Lei(20%) de la 79,99 Lei

VansVANS OTW

309,99 Lei(32%) 209,99 Lei

ChampionCREWNECK T-SHIRT

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

VansEU M COLORBLOCK TEE

Descriere

Vans MN CLASSIC ATHLET

Tricou de bărbați Vans MN CLASSIC ATHELT - model excelent care nu se va pierde în garderoba ta vestimentară. Materialul și croiala confortabilă garantează zile de vară mai plăcute.

  • material confortabil
  • croială confortabilă
  • logo-ul producătorului pe partea frontală

Specificaţii

Numărul articolului V00GGGATJ
Cod producător V00GGGATJ
Material 90% bumbac, 10% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.