Vans LEGEND STAMP

Maieu de damă (1113265120)

Descriere

Vans LEGEND STAMP

Unde vei purta acest model perfect? Acest maieu de femei Vans LEGEND STAMP este perfect pentru purtare la festivaluri de vară, în skateparc, pe plajă sau oriunde altundeva...Distrează-te la maxim oriunde și oricând cu acest produs original! Arată-ți personalitatea și originalitatea îmbrăcând acest top confortabil!

  • material confortabil
  • croială confortabilă
  • logo contrastant pe piept

Specificaţii

Cod producător VA3ISIWHT
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

169,99 Lei(32%) 114,99 Lei

adidasM10 Q1 SHORT W

214,99 Lei(41%) 124,99 Lei

ALPINE PROVIANA

299,99 Lei(25%) 224,99 Lei

VansWM CERUS LITE

Produse alternative

139,99 Lei(21%) 109,99 Lei

NikeESSNTL TANK HBR W

89,99 Lei(55%) 39,99 Lei

LottoSENSE TANK CO W