Vans FLYING V CREW

Tricou de damă (1113265111)

Descriere

Vans FLYING V CREW

Căuți un tricou universal, pe care să îl poți purta în natură, dar și la servici sau la petreceri? Tricoul Vans FLYING V CREW este adecvat pentru toate aceste evenimente/ocazii. Mai mult, îl poți purta pe tot parcursul anului. Confortul la purtare este garantat materialul foarte plăcut la atingere, folosit la fabricație.

  • material confortabil
  • logo-ul producătorului pe partea frontală
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător VA34AYP5M
Material 59% poliester, 35% bumbac, 6% viscoză

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 109,99 Lei 199,99 Lei (45%)

O'NeillPW ESSENTIAL BOARDSHORTS

119,99 Lei 179,99 Lei (33%)

HeadDAKOTA

49,99 Lei 84,99 Lei (41%)

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET

Produse alternative