Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Uvex

Uvex ORBIT OPTIC

Ochelari ski Cod: 8731063146
Vândut
Descriere
Ochelari de schi Uvex Orbit Optic [Lasergold Lite] cu lentile foarte mari și spațiu suficient în interior pentru ochelarii de vedere. ...
Descriere

Uvex ORBIT OPTIC

Ochelari de schi Uvex Orbit Optic [Lasergold Lite] cu lentile foarte mari și spațiu suficient în interior pentru ochelarii de vedere. Sticlă sferică dublă cu tratament pentru curățare ușoară (Easy to clean) și tehnologie Supravision®, sunt lentile foarte rezistente la zgârieturi dinspre exterior și cu tratament antiaburire la interior. Tehnologia Direct Frame Ventilation oferă vizibilitate excelentă pe toată durata datorită sistemului de ventilație inteligent, care reglează circulația aerului în interior. Ochelari confortabili la purtare cu spumă simplă, membrană din spumă și bandă elastică. Cadrul are o construcție specială cu banda elastică, care oferă protecție și compatibilitate cu casca de schi.

  • lentilă sferică dublă dotată cu tehnologia Supravision®, care oferă rezistentă la zgârieturi și antiaburire
  • tehnologie Direct Frame Ventilation (sistem de ventilație care reglează circulația aerului în interior)100% UV protecție (UVA, UVB, UVC)
  • fixare rapidă
  • Special OTG (over the glasses) engineered (adecvați și peste ochelari de vedere)
  • dotări de bază
  • fabricați în Germania

Specificaţii

Cod produs
8731063146
Codul furnizorului
00044378
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Uvex