MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Uriel ANCLE BANDAGE

Bandaj pentru gleznă (6772000809)

Mărime: L
L
Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

27,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Uriel ANCLE BANDAGE

Bandaj gleznă Uriel, oferă protecție moale pentru gleznă. Ajută la ameliorarea, picioarelor obosite, durerilor ușoare, umflarea gleznelor în timpul activităților de zi cu zi și sport. Bandajul sporește stabilitatea articulației la gleznă. Potrivit pentru tratarea gleznei accidentate și a altor leziuni.
  • protecție moale a gleznei
  • ameliorează durerile la gleznă și a picioarelor la gleznă
  • suport pentru ligamentele tensionate și ușor luxate
  • utilizare pentru ambele picioare
  • numai pentru uz extern

Specificaţii

Numărul articolului 6772000809
Cod producător 35C-4
Material 60% polyamid, 40% elastomer

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.