Under Armour WOVEN GRAPHIC SHORT

Șort bărbați (1326000220)

Descriere

Under Armour WOVEN GRAPHIC SHORT

Pantaloni scurți de bărbați Under Armour WOVEN GRAPHIC SHORT cu croială lejeră, confecționați din material foarte ușor, care rezistă și activităților de intensitate maximă. Sunt pantaloni sport confecționați din material original HeatGear, care va ține corpul uscat și în timpul activităților de antrenament. Designul este completat de buzunare practice și talie elastică. Coapsele sunt decorate cu grafică distinctivă și logo Under Armour.

  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • adecvați pentru activitățile sportive și purtarea zilnică

Specificaţii

Numărul articolului 1326000220
Cod producător 1309651-003
Material 100% poliester
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(33%) de la 119,99 Lei

Under ArmourMK1 SHORT

239,99 Lei(22%) 184,99 Lei

Asics2-N-1 7IN SHORT

204,99 Lei(26%) 149,99 Lei

ReebokWORKOUT READY BOARD SHORT

199,99 Lei(25%) 149,99 Lei

CraftCHARGE 2in1

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE MESH SHORT

239,99 Lei(37%) de la 149,99 Lei

Under ArmourQUALIFIER 2-IN-1 SHORT