MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Under Armour UA PATTERSON BACKPACK

Rucsac (3311000011)

Descriere

Under Armour UA PATTERSON BACKPACK

Rucsac Under Armour UA PATTERSON BACKPACK, conceput din material original și dotat cu tehnologia Storm1 pentru o stocare sigură a lucrurilor tale. Compartimentul principal este ușor accesibil. Bretelele de umăr sunt ajustabile pentru a-ți oferi confort maxim la purtare. Model original, dotat cu compartiment capitonat pentru laptop de 15 inchi. Buzunarul frontal impermeabil pentru diferite lucruri valoroase este o indispensabilitate. În buzunarul lateral poți stoca bidonul de apă. Mânerul superior nu poate să lipsească. 

 • tehnologie impermeabilă Storm1
 • buzunar capitonat pentru laptop de 15"

Specificaţii

Numărul articolului 3311000011
Cod producător 1327792-001
Material 100% poliester
Lățime 30 cm
Înălțime 47 cm
Adâncime 11.5 cm
Volum 17 l
Greutate 500 g
Tehnologie HeatGear, UA STORM1

Tehnologii utilizate

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 9:32 24. 4. 2019

  Dana Dumitrescu

  Daca incape un laptop de 15 inchi, cum sunt dimensiunile 11.9 cm/ 4.5 cm/ 18.4 cm, asa cum apare specificat ?

  Reacţie

  • 11:50 1. 9. 2019

   Nicoleta Lupu

   Aveti dreptate!!!

   Reacţie

  • 15:03 24. 4. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate nu dispunem de aceste informații. Singurele informații oferite de către producător sunt cele afișate pe pagina articolului, în specificațiile acestuia. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

Under ArmourLOUDON BACKPACK

279,99 Lei(12%) 244,99 Lei

HuskyPROMISE 30

139,99 Lei(22%) 108,99 Lei

WillardSCHOOL25