Under Armour THREADBORNE SEAMLESS LS

Tricou funcțional de bărbați (1308004080)

Descriere

Under Armour THREADBORNE SEAMLESS LS

Tricou funcțional de bărbați Under Armour THREADBORNE SEAMLESS LS, cu mâneci lungi și croială fitted, confecționat din material nou unic ThreaBorne. Tricou din categoria SEAMLESS,dispune de construcție minimalistă și croială optimizată cu panouri de ventilație plasate strategic. Acest produs original se adaptează perfect la mișcările utilizatorului - nivel ridicat de elasticitate și de recuperare fără utilizarea unui elastomer. Datorită acestui lucru se usucă rapid, dispune de greutate redusă, este respirabil și confortabil și oferă utilizatorului un simț natural pe întreaga durată de purtare. Este un tricou sport adecvat pentru toate activitățile de antrenament. În design atractiv, cu față melirată și logo Under Armour.

  • Fitted - croială pe corp pentru aspect modern, fără efect de compresie
  • design fără cusături
  • panouri de ventilație
  • adecvați pentru toate activitățile sportive

Specificaţii

Cod producător 1289615-001
Material 51% poliester, 49% nailon
Fit strâmt
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR, 4-WAY STRETCH, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

284,99 Lei(24%) 214,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

284,99 Lei(36%) 179,99 Lei

adidasRS HOODIE M

319,99 Lei(21%) 249,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONGSLEEVE

304,99 Lei(31%) de la 209,99 Lei

Under ArmourTHREADBORNE SEAMLESS HOODY

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

Under ArmourTHREADBORNE FITTED SS