Under Armour TECH TERRY HOODIE

Hanorac de bărbați (1132158342)

Descriere

Under Armour TECH TERRY HOODIE

Hanorac pentru bărbați Under Armour TECH TERRY HOODIE cu croială fitted și fermoar pe toată lungimea, dotați cu tehnologie ColdGear. Tehnologia utilizată evacuează transpirația eliberată de corp și vă menține corpul uscat un timp îndelungat. Hanoracul dispune de buzunar interior pentru mobil, glugă și panouri din material tip plasă folosite în construcție, care sunt plăcute la atingere, respirabile și ajută la evacuarea excesului de căldură. Cu materialul French Terry veți avea parte de confort la toate activitățile sport. Design elegant și logo Under Armour pe piept.

  • Fitted - croială pe corp pentru aspect modern, fără efect de compresie
  • buzunar interior pentru obiecte de mici dimensiuni
  • panourile din material tip plasă sunt foarte plăcute la atingere și permit eliminarea excesului de căldură

Specificaţii

Cod producător 1320193-001
Material 100% poliester
Fit strâmt
Tehnologie ColdGear, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologii utilizate

ColdGear

Tehnologie care folosește țesătură din două straturi prin care circulă căldura corpului și vă menține la cald pe o durată mai îndelungată. Creat pentru temperaturi între -15 ° C și +12 ° C.

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

304,99 Lei(24%) 229,99 Lei

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR TIGHT

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

Under ArmourCC LEFT CHEST LOCKUP

149,99 Lei(33%) de la 99,99 Lei

Under ArmourWOVEN GRAPHIC WORDMARK SHORT

249,99 Lei(54%) 114,99 Lei

LottoCITYRIDE AMF