Under Armour TECH LS HOODY 2.0

Hanorac ușor damă (1316008978)

Descriere

Under Armour TECH LS HOODY 2.0

Hanorac ușor de femei Under Armour TECH LS HOODY 2.0 cu croială lejeră și glugă, care datorită materialului revoluționar UA Tech se usucă rapid și oferă confort sporit la purtare. Suprafața moale oferă o senzație naturală la atingere. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația și previne apariția mirosurilor neplăcute. Confortul maxim este garantat de tehnologia utilizată și croiala cu mâneci raglan care permit o libertate de mișcare maximă. Gluga se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat. Designul decent este completat de logo-ul Under Armour.
  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • perfect pentru activități sportive și purtare zilnică
  • țesătura UA Tech este ușoară și ultra-moale, oferind o senzație naturală pentru confort sporit

Specificaţii

Numărul articolului 1316008978
Cod producător 1311501-877
Material 100% poliester
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

279,99 Lei(33%) 184,99 Lei

Under ArmourSPEED STRIDE SPLIT 1/4 ZIP

249,99 Lei(44%) 139,99 Lei

LottoTRNG SWEAT FZ PL W

219,99 Lei(15%) 184,99 Lei

KlimatexADDA

369,99 Lei(20%) 294,99 Lei

adidasTERREX TRACEROCKER HOODED FLEECE

219,99 Lei(45%) 119,99 Lei

ProgressGAMBELLA

364,99 Lei(39%) 219,99 Lei

PumaEVOSTRIPE FZ HOODY