Under Armour TB VANISH LONG SHORT

Colanți compresivi de bărbați (1326000195)

Descriere

Under Armour TB VANISH LONG SHORT

Pantaloni scurți compresivi pentru bărbați Under Armour TB VANISH LONG SHORT, raelizați din material inovativ, foarte respirabil UA Microthread. Toate tehnologiile folosite la fabricație contribuie la confortul maxim la purtare. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația și previne apariția mirosurilor neplăcute. Dispun de tehnologie 4-way stretch pentru mobilitate mai bună în toate direcțiile. Elasticul din talie dispune de inscripție decentă Under Armour. Design completa de grafică și logo Under Armour.
  • compresia menține mușchii proaspeți și ajută regenerarea lor
  • material dotat cu tehnologia Microthread absoarbe excelent transpirația, se usucă rapid, este respirabil, nu irită pielea și dispune de greutate redusă

Specificaţii

Cod producător 1306412-001
Material 59% poliester, 41% Elasterell P
Fit compresie
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR, 4-WAY STRETCH, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

229,99 Lei 304,99 Lei (24%)

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR TIGHT

209,99 Lei 304,99 Lei (31%)

Under ArmourHG SUPERVENT 2.0 3/4 LEGGING

214,99 Lei 249,99 Lei (14%)

Under ArmourTBORNE VANISH LEGGIN

de la 199,99 Lei 284,99 Lei (29%)

Under ArmourCG ARMOUR CREW

199,99 Lei 284,99 Lei (29%)

Under ArmourCG ARMOUR MOCK