Under Armour TAC CREW BASE

Tricou de bărbați (1308000013)

Descriere

Under Armour TAC CREW BASE

Tricou de bărbați Under Armour TAC CREW BASE cu mâneci lungi și croială fitted, care face parte din colecția Tactical. Izolația inteligentă ColdGear® Reactor oferă confort termic excelent și tot odată respirabilitate. Materialul utilizat evacuează transpirația și se usucă rapid. Tehnologia anti-odor previne dezvoltarea bacteriilor care produc miros neplăcut, asta ca tu să te simți mereu proaspăt. Materialul prevăzut cu noduri moi periate ajută la menținerea căldurii și oferă respirabilitate în timpul exercițiilor/performanțelor sportive.

  • Fitted - croială pe corp pentru aspect modern, fără efect de compresie
  • material respirabil, care se usucă rapid
  • termoreglare excelentă
  • adecvați pentru toate activitățile sport

Specificaţii

Cod producător 1316936-001
Material 84% poliester, 16% elastan
Greutate 235 g
Tehnologie ColdGear, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR

Tehnologii utilizate

ColdGear

Tehnologie care folosește țesătură din două straturi prin care circulă căldura corpului și vă menține la cald pe o durată mai îndelungată. Creat pentru temperaturi între -15 ° C și +12 ° C.

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA 3/4 SLEEVE

324,99 Lei(21%) 254,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONGSLEEVE

289,99 Lei(24%) 219,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

254,99 Lei(19%) 204,99 Lei

Under ArmourUA SWYFT LS TEE

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA SHORTSLEEVE