Under Armour STORM RUN LINER

Mănuși ski fond de damă (1837000103)

Descriere

Under Armour STORM RUN LINER

Mănuși de schi fond pentru femei Under Armour STORM RUN LINER, confecționați din material original ColdGear care este adaptat tuturor activităților sportive. Acest material confortabil împreună cu tehnologia Storm1 menține corpul uscat inclusiv în condiții cu vreme nefavorabilă. Mânușile sunt cauciucate în zona degetelor pentru a permite utilizarea dispozitivelor cu touchscreen. Model original, conceput din material foarte subțire. Poate fi folosit și ca prim strat sub o altă pereche de mănuși mai groase. Palmele sunt prevăzute cu elemente din silicon pentru o prindere mai bună a obiectelor în mână.

  • degetul mare și cel arătător sunt prevăzute cu cauciuc
  • mâneci cu manșete elastice
  • construcție cu buzunar mic pentru chei

Specificaţii

Cod producător 1320484-001
Material 90% poliester, 10% elastan
Tehnologie ColdGear, UA STORM1

Tehnologii utilizate

ColdGear

Tehnologie care folosește țesătură din două straturi prin care circulă căldura corpului și vă menține la cald pe o durată mai îndelungată. Creat pentru temperaturi între -15 ° C și +12 ° C.

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

579,99 Lei(20%) 459,99 Lei

NorthfinderZIG

199,99 Lei(25%) 149,99 Lei

LottoSTEFANIA

324,99 Lei(44%) 179,99 Lei

AvenueMOA

Produse alternative

224,99 Lei

ReuschLAILA

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA

109,99 Lei

LoapRAKELX