Under Armour STORM RUN BEANIE

Căciulă bărbați (1318520-001)

Produse alternative

244,99 Lei

ColmarM HAT

169,99 Lei(14%) 144,99 Lei

DevoldRUNNING BEANIE W/REFLEX

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

OdloMOVE LIGHT HAT HIBISCUS

Descriere

Under Armour STORM RUN BEANIE

Căciulă de bărbați Under Armour STORM RUN BEANIE din colecția de alergare, adecvată pentru antrenamente și purtare zilnică, indiferent de condiții meteorologice datorită tehnologiei Storm1. Este confecționată din material moale, fin pe suprafață și plușat pe interior. Produs original, dotat cu dungi foarte reflectorizante pentru siguranță sporită în timpul antrenamentelor realizate în condiții cu vizibilitate redusă.

 

  • elemente reflectorizante
  • model unisize/o singură mărime

Specificaţii

Numărul articolului 1318520-001
Cod producător 1318520-001
Material 85% poliester, 15% elastan
Tehnologie UA STORM1

Tehnologii utilizate

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

424,99 Lei

SwixTRAILS

289,99 Lei(70%) 84,99 Lei

NorthfinderHUGHO

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

SwixNAOSX