Under Armour SPORTSTYLE BACKPACK

Rucsac (3311215523)

Descriere

Under Armour SPORTSTYLE BACKPACK

Rucsac rezistent Under Armour SPORTSTYLE BACKPACK, conceput din material original și dotat cu tehnologia Storm1 pentru o stocare sigură a lucrurilor tale. Bretelele de umăr capitonate și ajustabile și spatele capitonat sunt realizate din material respirabil pentru confort maxim la purtare. Compartimentul principal este ușor accesibil. Model original, dotat cu compartiment capitonat pentru laptop de 15 inchi. Mânerul superior este prevăzut cu cauciuc. 

  • tehnologie impermeabilă Storm1
  • bretele de umăr ajustabile
  • buzunar capitonat pentru laptop de 15"

Specificaţii

Cod producător 1316575-002
Material 100% poliester
Lățime 31 cm
Înălțime 49 cm
Adâncime 14 cm
Volum 17 l
Greutate 500 g
Tehnologie UA STORM1

Tehnologii utilizate

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

419,99 Lei(17%) 344,99 Lei

Under ArmourUA CONTENDER BACKPACK

434,99 Lei(28%) de la 309,99 Lei

The North FaceBOREALIS CLASSIC

399,99 Lei(27%) 289,99 Lei

The North FaceBOREALIS

181,99 Lei(20%) 144,99 Lei

Under ArmourHUSTLE BACKPACK LDWR