Under Armour SPORT STYLE BESEBALL T

Tricou damă (1288490-003)

Produse alternative

124,99 Lei(60%) 49,99 Lei

LottoEVO TEE PRT JS W

259,99 Lei(19%) 209,99 Lei

Under ArmourUA BREATHE SS

124,99 Lei(68%) 39,99 Lei

LottoL73 TEE PRT PL W

Descriere

Under Armour SPORT STYLE BESEBALL T

Tricou de femei Under Armour SPORT STYLE BESEBALL cu mâneci scurte și croială lejeră, care datorită materialului revoluționar se usucă rapid și oferă confort sporit la purtare. Suprafața fină oferă confort natural la fiecare mișcare. Confortul este sprijinit și de tehnologia MTS, care ajută evacuarea transpirației spre exteriorul materialului. Materialul folosit la fabricație este foarte confortabil. În plus conține un procentaj mare de bumbac. Tivul inferior rezistent îmbunătățește acoperirea fără a adăuga volum în plus. Designul este inspirat de tricourile sportive.
  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • adecvat pentru activitățile sportive și purtarea zilnică

Specificaţii

Numărul articolului 1288490-003
Cod producător 1288490-003
Material 60% bumbac, 40% poliester
Croială lejeră
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.