Under Armour RIVAL FLEECE CAMO FZ HOODIE

Hanorac de bărbați (1315008923)

Descriere

Under Armour RIVAL FLEECE CAMO FZ HOODIE

Hanorac de bărbați Under Armour RIVAL FLEECE CAMO FZ HOODIE cu fermoar și glugă, confecționați din material rezistent, respirabil și foarte confortabil, cu conținut crescut de bumbac. Acest material evacuează transpirația și se usucă rapid. Confortul maxim este garantat de tehnologia utilizată și croiala cu mâneci raglan care permite o libertate de mișcare maximă. Model original, prevăzut cu manșete elastice în jurul corpului și la terminația mânecilor. Designul este completat de imprimeu integral.
  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • adecvați pentru activitățile sportive și purtarea zilnică

Specificaţii

Numărul articolului 1315008923
Cod producător 1329748-492
Material 80% bumbac, 20% poliester
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente