Under Armour PERPETUAL SUPERBASE HALF SLV

Tricou de bărbați (1313000007)

Descriere

Under Armour PERPETUAL SUPERBASE HALF SLV

Tricou compresiv de bărbați Under Armour PERPETUAL SUPERBASE HALF SLV cu mâneci scurte, confecționat din material neted. Materialul compresiv reduce oboseala și ajută să vă recuperați rapid. Materialul utilizat evacuează transpirația și se usucă rapid. Model original, dotat de tehnologia 4-way stretch pentru mobilitate mai bună în toate direcțiile. Curelele Power Print, plasate strategic cresc dinamica și suportul. Panourile mesh oferă ventilație strategică.
  • Materialul Compression menține mușchii proaspeți și ajută la regenerarea lor
  • material cu uscare rapidă
  • material care oferă libertate maximă de mișcare
  • panouri mesh pentru respirabilitate mai bună

Specificaţii

Numărul articolului 1313000007
Cod producător 1320980-001
Material 55% bumbac, 25% poliester, 20% Elasterell P
Greutate 170 g
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, 4-WAY STRETCH

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Under Armour PERPETUAL SUPERBASE HALF SLV

Preţ: 264,99 Lei