Under Armour HOVR INFINITE

Încălțăminte de alergare bărbați (2202049851)

Descriere

Under Armour HOVR INFINITE

Pantofi sport de alergare pentru bărbați Under Armour HOVR INFINITE, cu pronație neutră și aspect modern, decorați cu logo-ul brandului în zona călcâiului și adecvați atât pentru antrenamente cât și pentru competiții. Sunt dotați cu senzorul UA Record Sensor ™ care în conexiune directă cu aplicația de pe telefon capturează performanța ta de alergare. Înregistrează, analizează și memorează practic toate valorile de jogging. Fața din material moale se usucă rapid, este respirabilă și oferă o formă compresivă - toate acestea oferă confort maxim la purtare. Armătura externă fixează excepțional piciorul în pantof și crește durabilitatea în timp a încălțămintei. Branțul EVA copiază excelent piciorul și previne alunecarea piciorului în pantof. Talpa din cauciuc durabil acoperă cele mai expuse zone la uzură și scade semnificativ greutatea pantofului. Elementele din material foarte reflectorizant oferă siguranță crescută în timpul antrenamentelor realizate în condiții cu vizibilitate redusă.
  • senzorul care este ascuns în talpa intermediară, capturează performanțele tale, pe care le poți apoi analiza în MapMyRun ™
  • armătură exterioară pentru o mai bună fixare și stabilitate a piciorului în pantof
  • talpă foarte rezistentă

Specificaţii

Cod producător 3021395-401
Față material tip plasă
Talpă cauciuc
Drop 8 mm
Utilizare universală
Nivel de amortizare înalt
Pronație neutrală
Rezistență la apă nu
Talpa intermediară Hovr
Teren pentru asfalt
Tehnologie UA HOVR™

Tehnologii utilizate

UA HOVR™

SENZAȚIE DE GRAVITAȚIE ZERO + REGRESIE DE ENERGIE   Sistemul UA HOVR™ este combinația perfectă de material de amortizare, căptușeală, întoarcere de energie și durată lungă de viață. Hovr ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumpărați încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de ce lungime ai la picior în centimetri. Laa brandul Under Armour, CM înseamnă lungimea recomandată a piciorului exprimată în centimetrii. Mărimile pot varia ușor în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Produse alternative

679,99 Lei(37%) 424,99 Lei

Under ArmourHOVR PHANTOM SE

679,99 Lei(31%) 464,99 Lei

Under ArmourHOVR PHANTOM SE

679,99 Lei(37%) 424,99 Lei

Under ArmourHOVR PHANTOM SE

759,99 Lei(38%) 469,99 Lei

MizunoWAVE PARADOX 5