Under Armour FLY BY SHORT

Șort damă (1799000281)

Descriere

Under Armour FLY BY SHORT

Pantaloni scurți de femei Under Armour FLY BY SHORT, cu croială lejeră, confecționați din material original HeatGear. Sunt adecvați pentru toate activitățile sportive. Model original, dotat cu tehnologia MTS, care sprijină evacuarea transpirației spre suprafața materialului, ceea ce duce la o uscare mai rapidă. Model sport cu panouri din material tip plasă care cresc respirabilitatea și ajută la eliminarea excesului de căldură de la corp. Construcția cu buzunare laterale și talie elastică oferă confort sporit la purtare. Produs original, dotat cu elemente foarte reflectorizante pentru siguranță sporită în condiții cu vizibilitate redusă.

  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • perfect pentru activități sportive și purtare zilnică
  • panouri mesh de ventilație
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător 1297125-877
Material 100% poliester
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

Under ArmourSPEEDPOCKET 2-IN-1

139,99 Lei(28%) de la 99,99 Lei

Under ArmourPLAY UP SHORT 2.0

134,99 Lei(18%) 109,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR SHORTY

154,99 Lei(16%) 129,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR PRINTED SHORTY

144,99 Lei(55%) 64,99 Lei

LottoTRINA

234,99 Lei(29%) 164,99 Lei

NorthfinderHELEN