Under Armour FLY BY 2.0 PRINTED SHORT

Pantaloni scurți damă (1799000383)

Descriere

Under Armour FLY BY 2.0 PRINTED SHORT

Pantalonii scurți de damă Under Armour FLY BY 2.0 au o manșetă interioară foarte rezistentă. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația și se usucă mai rapid. Sunt pantaloni sport cu panouri din material tip plasă foarte plăcute la atingere, care permite eliminarea excesului de căldură. Elementele din material foarte reflectorizant oferă siguranță sporită în timpul antrenamentului realizat în condiții cu vizibilitate redusă.

  • loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • tiv profilat
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1799000383
Cod producător 1350198-628
Material 100 % poliester
Croială lejeră
Greutate 801 g
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Under Armour FLY BY 2.0 PRINTED SHORT

Preţ: 149,99 Lei