Under Armour FAVORITE GRAPHIC TOTE

Geantă sport damă (1308932-890)

Produse alternative

Descriere

Under Armour FAVORITE GRAPHIC TOTE

Geantă sport spațioasă de femei Under Armour FAVORITE GRAPHIC TOTE, realizată din material rezistent și dotată cu tehnologie impermeabilă Storm1 pentru o protecție sigură a lucrurilor stocate în interior. Mânerele sunt concepute din material fin pentru mai mult confort. Compartimentul principal se închide cu șnur. Design interesant cu logo contrastant Under Armour.

  • tehnologie impermeabilă Storm1
  • compartiment principal care se închide cu șnur

Specificaţii

Numărul articolului 1308932-890
Cod producător 1308932-890
Material 100% poliester
Lățime 52 cm
Înălțime 35.7 cm
Adâncime 18 cm
Volum 19 l
Tehnologie UA STORM1

Tehnologii utilizate

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei(34%) 209,99 Lei

Under ArmourAURA TRAINER W

134,99 Lei(25%) 99,99 Lei

Under ArmourGRAPHIC Q4 CLASSIC CREW

469,99 Lei(19%) 379,99 Lei

Under ArmourBREATHELUX LEGGING

69,99 Lei

Olympia90081